Gulvet spiller en af de mest afgørende roller i helhedsindtrykket af et rum. Er gulvet gammelt og slidt, kommer rummet hurtigt til at fremstå trist og kedeligt. Med en professionel og veludført gulvafslibning, kan selv de mest triste gulve komme til at se spritnye og flotte ud.

Søger du en gulvsliber med stærk faglighed og mange års erfaring, der kan levere et resultat lidt ud over det sædvanlige? Så er Torndahl Gulve den rette samarbejdspartner for dig.

Udsøgt kvalitet og gennemprøvede løsninger

Med mere end 15 års erfaring inden for gulvbehandling og -renovering kan vi tilbyde dig en løsning, der vil give følelsen af at have fået et helt nyt gulv.

Ved hjælp af professionelt maskinel slibes gulvets overflade med sandpapir og en del af den gamle behandling fjernes dermed. Herefter er gulvet klar til en ny overfladebehandling. En gulvafslibning inklusive overfladebehandling vil typisk tage 2-3 dage, da behandlingen, alt efter type, skal have tid til at tørre og/eller hærde.

Gulvafhøvling

I langt de fleste tilfælde vil en gulvafslibning være tilstrækkelig til at få dit gamle og slidte gulv til at se nyt og flot ud. Har du et meget gammelt gulv, med dybe ridser, limrester eller fernis, kan det dog være nødvendigt først at foretage en gulvafhøvling.

© Copyright - Torndahl Gulve