Vi tilbyder solid og professionel behandling af dine gulve. Vi laver alle former for gulvbehandling og med 15 års erfaring i branchen, tør vi godt garantere at vi kan levere et resultat du bliver glad for.

Vi har hænderne skruet rigtigt på og vi har styr på teknikken. Vi udfører blandt andet:

  • Lud­behandling
  • Lak­behandling
  • Olie­behandling
  • Sæbe­behandling
  • Maling af gulv

Giv gulvet den rette finish

Gulvets udseende afhænger i høj grad af, hvilken form for efterbehandling du giver det. Ønsker du for eksempel et råt, et lyst, et blankt eller måske et nuanceret udtryk? Eller måske en kombination?

Udover overvejelserne om udseende, afhænger valget af efterbehandlingen også af, hvor og hvor meget gulvet bruges. Det er for eksempel væsentligt om hvorvidt gulvet udsættes for meget og tung trafik eller om der er tale om et gulv i et privat hjem, der naturligvis vil udsættes for mindre trafik.

Få den rette rådgivning

Hos Torndahl Gulve har vi fokus på en god og gennemført dialog med vores kunder. Vi kan derfor rådgive og vejlede dig i dit valg af efterbehandling, så du får præcis det gulv du ønsker, med det rette udseende og den rette slidstyrke. Mangler du inspiration, byder vi også gerne ind. Med 15 år i gulvbranchen har vi set det meste og ved derfor, hvordan man får stil og funktionalitet til at gå op i en højere enhed.

© Copyright - Torndahl Gulve